6 bulan lagi boleh la buka kedai :)

Assalamualaikum..hurmm..excited betul hari ni, rasa semangat berkobar2 ni..dalam fikiran aku 6 bulan lagi dah bleh set up kedai printing sendiri…cadangan kat seksyen 13, sebab situ ade banyak pusat pengajian dan kawasan parking pun tak crowd sangat..target marketing guna online, nak harapkan customer walk in mungkin kurang sket kot sebab kat dalam giant pun dah ade …

Read more »